=
zzp website laten maken voor € 180!

 nieuws lezen  winschoten Hotel Nienhuis, centraal in het centrum


geplaatst door: andre aantal hits: 5803 aantal reacties: 0 datum: 22-4-2019 17:57:49

Sinds kort runnen Marga en Rick Linnenkoper het gerenommeerde Hotel restaurant café Nienhuis te Winschoten.

Marga en Rick hebben het vertrouwde interieur een restyling gegeven die eer doet aan het historische pand aan het Marktplein. Zo is het eetcafé in een nieuw jasje gestoken en zult u verrast zijn door de sfeer die het restaurant-gedeelte gekregen heeft. Hotel Nienhuis ligt zeer centraal in het centrum van Winschoten en is door de gunstige prijs/kwaliteit verhouding een uitstekende accommodatie voor zowel zakelijk als toeristisch verkeer.

Gasten van Hotel Nienhuis zullen zich onmiddellijk thuisvoelen in de huiselijke sfeer. Bij alle 21 kamers hoort 's morgens standaard een heerlijk ontbijt, waarbij de gast zelf een keuze kan maken uit een uitgebreid buffet.
Gasten die vol-pension boeken zullen tevens kunnen genieten van de uitstekende keuken.

Hotel café restaurant Nienhuis mag je gerust multifunctioneel noemen.
Je kunt er biljarten, darten, lekker eten, bij het haardvuur relaxen, een beetje chillen aan de bar of krant lezen aan de stamtafel, kegelen, een film kijken in het filmcafe; ach, noem maar op.

Check Beschikbaarheid
geen foto


Reacties Reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Niets gevonden?




Website beheerder worden? - Nederland-WEB.nl omvat alle gemeentes van Nederland en voor iedere gemeente zijn wij op zoek naar een website beheerder. Door de gemeentelijke gids te updaten kun je hiermee geld verdienen. klik hier voor meer informatie